خوراک میگو

مواد لازم

ميگوي دريايي – نيم كيلو
پياز درشت – يك عدد
سير – سه تا چهار حبه
روغن مايع – چهار تا پنج قاشق سوپخوري
ليموترش تازه – چهار عدد
جعفري خردشده – 100 گرم
مغز گردوي خرد شده – 50 گرم
سيب‌زميني – چهار عدد كوچك
هويج – چهار عدد
نخودفرنگي – 200 گرم
نمك – به ميزان لازم
ادويه مخصوص ماهي – به مقدار لازم

طرز تهيه

پياز را رنده كرده و در ماهيتابه سرخ كنيد. سيرها را رنده كرده با ميگو خوب مخلوط كنيد و بعد از 15 دقيقه آن را روي پيازهاي سرخ‌شده بريزيد و به طور يكنواخت در كف ظرف پهن كنيد سپس ادويه مخصوص ماهي و جعفري خرد شده را به آن بيفزاييد، حرارت اجاق را تنظيم كرده تا غذا بپزد. بعد از نيم ساعت خوراك آماده است. در ظرف موردنظر ريخته روي آن ليموترش و گردوي خردشده بريزيد و به همراه سيب‌زميني ،هويج و نخودفرنگي‌هاي پخته‌شده ميل كنيد.

* به دليل كلسترول بالاي ميگو، بهتر است هميشه با ليموترش و گردو ميل شود.

تمامي مواد ذكر شده را آسياب كرده و با هم خوب مخلوط كنيد

ادويه مخصوص ماهي:

هل سبز ساييده – يك قاشق مرباخوري

زيره سبز – يك قاشق مرباخوري

دارچين – يك قاشق مرباخوري

زردچوبه – يك قاشق مرباخوري

زنجبيل – يك قاشق چايخوري

زعفران – نصف قاشق چايخوري

ميخك ساييده – نصف قاشق چايخوري

فلفل سياه – نصف قاشق چايخوري

طرز شستن و پاك كردن ميگو:

ابتدا ميگوها را پوست كنده سر آنها را جدا كنيد سپس قسمت پشت بدن ميگو را از بالا تا پايين با يك چاقوي تيز شكاف داده و روده آن را خارج كنيد، آن را شسته و در صافي قرار دهيد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: